Alla inlägg den 11 juni 2009

Av Malin Strömqvist - 11 juni 2009 22:44

Åå nu har jag  rensat alla sagis bebis kläder o tagit allt jag behöver till den nya lilla tjejen :P haha tänk om de inte ens blir någon tjej då? tänk om dom sett fel? åsså har jag plockat fram alla små rosa klänningar o allt annat i rosa :P Vore ju typist, då får man ut o försöka sig på o handla pojkkläder! Guuuud vad svårt det vore att ha en pojke :P Vet inte varför men det känns bara helt ovant!

Men dom som har pojkar tycker nog att det vore helt annorlunda att få en tjej också! Alla säger ju att pojkar ska vara så mycket lättsammare o snällare:P Undra om det stämmer? :)


nej det blir nog en liten tjej till.. det känns iaf som så :) eller så är de för att jag ställt in mig så mycket på att det är en till flicka efter att dom sa det på ultraljudet :P men jag är inte så noga, det spelar ju faktist ingen roll heller :) Du är så välkommen ut såå!!

Nu när man har stått o vikt o sorterat små bebiskläder så lääängtar man ju sååååå mycket! :D hihi!


Det ska verkligen bli såå spännande att se hur lik hon kommer vara Sagis! om hon också får världens största o blåaste ögon. Och hur mycket hår hon får o vilken färg? allt ska bli så spännande, vikt o längd.. ja allt!!

att få jämföra med min lilla Saga!! :)


Min ängel sover som den lilla prinsessa hon är! :-) Hon somnade vid 21.30 efter hon hade kvällsfikat o borstat tänderna bytt till pyjamas o tvättat sig inför kvällen! :)

Jocke somnade i soffan medans jag gjorde i ordning med alla bebiskläder!

Så jag ska väl låta honom sova en stund till då medans jag äter jordnötsringar o äter gotta o ser på tv!

Hoppas de börjar någon bra film snart som jag kan se medans jocke sover :P den stackarn börjar ju kl.07:00 imorron!

Så han borde ju egentligen gå o lägga sig ordentligt i sängen istället för o ligga här o snarka!!! :)

Inatt hade vi lite vattenkrig o sängen! Han har börjat spilla ut mitt vattenglas på min sida av sängen! så jag hämnades inatt :)

kändes bra faktist!!


Imorron är det studenten, undra hur livat det blir här på vallåkers?

My gooood! Hoppas de blir lugnt :P

Nu ska jag mysa för mig själv eftersom mina älsklingar sover som stockar!

Hade gutt samtliga.


Av Malin Strömqvist - 11 juni 2009 17:05

Jahapp, nu är man dessutom i vecka 30!

Det börjar närma sig med storm steg.

från o med nu känns det liksom som om det går i en rasande fart.

men det känns bra! :) jag läängtar!!


möhippan kommer nog att bli kanon ;) hihi! så roligt att lindi inte vet nått.

hon är ju så nyfiken!! :)


jag är huuuuuur hungrig som helst!

så ska börja fundera ut vad man ska kunna göra för mat idag då.

måste handla också! men jag väntar tills jocke kommer hem så vi kan åka bil. kanske ska äta nått innan vi handlar? jag tror jag svälter snart! tror det har med min graviditet o göra.. känner mig utsvulten hela tiden! haha man har det ju fan inte lätt :-D

Har iaf diskat o dammsugat lite idag, plockat o dammat lite o haft mig.

så det ser lite bättre ut här hemma!

Sagis har på sig sina nya fina kläder hon fick igår, o hon ser ut som en liten dröm själv!! :) min vackra lilla tjej.


Hon leker som en galning med Buster, vi är ju barnvakt till den odågan idag:) Hoppas jocke kan hålla sig i schack o klara sig från att inte råka släppa ut honom.. för han rymmer ju så fort chansen är framme lilla buster! :P

och jocke är inte så dålig på att ge honom alla dessa chanser heller! ojoj, man blir ju helt matt bara av att tänka på alla gånger buster rymt senaste gångerna vi passat honom! :P o alla gånger har det varit jockes fel!


saga går omkring med en docka nu, hon är så duktig o leka med dockor. hon ska byta blöja på dockan säger hon, och hon lägger dockan på axeln o klappar på rumpan o låtsas rapa den o så säger hon samtidigt "såja såja såja lilla lilla lilla gumman" haha, så gullig är hon ;) åsså ska hon bädda ner dockan i en filt o sova ner henne, sen har hon även döpt dockan till EMELIE! haha, hon är ju lustig, liten som hon är! inte ens två år fyllda men ändå så otroligt duktig!! :)


Nu ska vi invänta våran älskling!!! :D Han slutar kl 18 jippi!! :)

fast imorron börjar han 7 på morron, huhu!! men då kommer han iaf hem tidigare ;) bättre de än att han ska ha sovmorron :P hihi!!

hejsvejs pizzafejs!

Av Malin Strömqvist - 11 juni 2009 14:15

Idag vaknade jag först av att grannarna var spritt språngande tokiga tror jag :P Nej men det är några barn som bor ovanför oss. Och när dom springer så gungar allt man har på väggarna! Helt vansinnigt lyhört är det i dom här husen alltså! Men men.. Annars är ju allt annat fint med att bo här! :) Eller typ iaf! Finns inte så mycket att klaga på förutom att det är så otroligt lyhört.

Sen somnade jag o Sagis om.. Jocke började ju jobba vid halv tio i morse.

Jag o Sagis hade sovmorron som vanligt ;) Så mysigt när hon sover i storsängen med oss :) hihi! Lillsnuttan min.

Sen vaknade vi efter ett tag igen av att min mobil ringde!

Jaaahaaapp tänkte jag, vem är det nu då?

Ja o jag vet fan inte vem det var det enda jag förstog var att personen som ringde var ifrån en bilfirma o ville prata om v70n, och att han frågade efter Jocke.. Sen kom han ifrån helsingfors eller helsingborg eller nått liknande :P jag var ju yyyyyyr vaken så jag minns inte alls mycket från samtalet! Mer än att han skulle återkomma senare när Jocke var hemma! :) haha!

Nu jävlar börjar folk vilja köpa bilen! Vette fan vad som hänt!? :O


Nu ska jag iaf fatta kärlek till dammsugarn o diskborsten så de börjar se lite hemtrevligare ut här hemma! Hårtussar överallt som ska bort bort bort! Blir ju galen på allt detta hår! :) Men smällar man får ta, djur är ju ena håriga enar!!

Jossan kanske ska komma förbi också, så jag ska lägga på en rem nu så hon  törs gå innanför dörren! :)

Ciao!

Av Malin Strömqvist - 11 juni 2009 00:17

Ikväll skulle vi egentligen planera möhippa!

Eller brudarna fick göra det utan mig, eftersom självaste bruden kom hem till mig o skulle arangera filmkväll med en jävla massa gotta! :D

Haha, så jag o Lindi har sett typ världens bästa film Twilight!!

Sååååå bra var den, tror jag dör :) Rekomenderar starkt till er som gillar kärleksfilmer! :D Man blir ju som besatt alltså.

Så jag o Lindi o Sagis har ätit så mycket onyttigt o bara myyyyst hela kvällen!! Sen kom ju jocke hem kl.22:30 o ville delta i mysande o snask-ätandet!! :) Men filmen missade han, han hann typ se 10minuter på slutet bara!! Men han får väl vara med på en filmkväll nån dag här framöver då.


Nej men jag har hört linda skvaller nu om möhippan o vad som funderas på o sånt! det ska verkligen bli så roligt med möhippa!

trist att man får vara nykter bara men jag får väl filma alla andra tooooka då :P haha!

Det ska bli så skoj, hihi :-) Lääääängtar!!!


Nu ska jag äta lite mer gotta o pyssla om min prins-pocke som jobbat hela dagen! :-) Sen blire bums i säng, fast kanske jag ska bada ikväll först :D vore ju skönt o bada då somnar man göööötttt! :)

Ja jag ska fundera lite på de, fast jag är rätt trött så somnar ju säkert på stört iaf! :P haha!

Min lilla prinsessa sover ju som en stock, hon har varit på stan en hel dag o shoppat o haft sig så hon var såååå trött o ändå var hon vaken så länge o såg film o gosa! Så när Lindi åkte hem så åt hon bara lite fil o flingor till kvällsfika sen ville hon sussinussa!

Min fina underbara lilla prinsessa!! Det finns verkligen inget finare än hon! <3

Neeeeee, nu ska jag vara social med jockis!

godnatt vettja!

Presentation


Malin Strömqvist, 24 år och mamma till två underbara döttrar, Saga och Wilma :)

Omröstning

Vilken hårfärg ska jag ha?
 Brunt
 Blondt
 Mörkbrunt
 Slingor
 Svart
 Rött
 Annan färg

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards