Alla inlägg under juni 2009

Av Malin Strömqvist - 11 juni 2009 14:15

Idag vaknade jag först av att grannarna var spritt språngande tokiga tror jag :P Nej men det är några barn som bor ovanför oss. Och när dom springer så gungar allt man har på väggarna! Helt vansinnigt lyhört är det i dom här husen alltså! Men men.. Annars är ju allt annat fint med att bo här! :) Eller typ iaf! Finns inte så mycket att klaga på förutom att det är så otroligt lyhört.

Sen somnade jag o Sagis om.. Jocke började ju jobba vid halv tio i morse.

Jag o Sagis hade sovmorron som vanligt ;) Så mysigt när hon sover i storsängen med oss :) hihi! Lillsnuttan min.

Sen vaknade vi efter ett tag igen av att min mobil ringde!

Jaaahaaapp tänkte jag, vem är det nu då?

Ja o jag vet fan inte vem det var det enda jag förstog var att personen som ringde var ifrån en bilfirma o ville prata om v70n, och att han frågade efter Jocke.. Sen kom han ifrån helsingfors eller helsingborg eller nått liknande :P jag var ju yyyyyyr vaken så jag minns inte alls mycket från samtalet! Mer än att han skulle återkomma senare när Jocke var hemma! :) haha!

Nu jävlar börjar folk vilja köpa bilen! Vette fan vad som hänt!? :O


Nu ska jag iaf fatta kärlek till dammsugarn o diskborsten så de börjar se lite hemtrevligare ut här hemma! Hårtussar överallt som ska bort bort bort! Blir ju galen på allt detta hår! :) Men smällar man får ta, djur är ju ena håriga enar!!

Jossan kanske ska komma förbi också, så jag ska lägga på en rem nu så hon  törs gå innanför dörren! :)

Ciao!

Av Malin Strömqvist - 11 juni 2009 00:17

Ikväll skulle vi egentligen planera möhippa!

Eller brudarna fick göra det utan mig, eftersom självaste bruden kom hem till mig o skulle arangera filmkväll med en jävla massa gotta! :D

Haha, så jag o Lindi har sett typ världens bästa film Twilight!!

Sååååå bra var den, tror jag dör :) Rekomenderar starkt till er som gillar kärleksfilmer! :D Man blir ju som besatt alltså.

Så jag o Lindi o Sagis har ätit så mycket onyttigt o bara myyyyst hela kvällen!! Sen kom ju jocke hem kl.22:30 o ville delta i mysande o snask-ätandet!! :) Men filmen missade han, han hann typ se 10minuter på slutet bara!! Men han får väl vara med på en filmkväll nån dag här framöver då.


Nej men jag har hört linda skvaller nu om möhippan o vad som funderas på o sånt! det ska verkligen bli så roligt med möhippa!

trist att man får vara nykter bara men jag får väl filma alla andra tooooka då :P haha!

Det ska bli så skoj, hihi :-) Lääääängtar!!!


Nu ska jag äta lite mer gotta o pyssla om min prins-pocke som jobbat hela dagen! :-) Sen blire bums i säng, fast kanske jag ska bada ikväll först :D vore ju skönt o bada då somnar man göööötttt! :)

Ja jag ska fundera lite på de, fast jag är rätt trött så somnar ju säkert på stört iaf! :P haha!

Min lilla prinsessa sover ju som en stock, hon har varit på stan en hel dag o shoppat o haft sig så hon var såååå trött o ändå var hon vaken så länge o såg film o gosa! Så när Lindi åkte hem så åt hon bara lite fil o flingor till kvällsfika sen ville hon sussinussa!

Min fina underbara lilla prinsessa!! Det finns verkligen inget finare än hon! <3

Neeeeee, nu ska jag vara social med jockis!

godnatt vettja!

Av Malin Strömqvist - 10 juni 2009 18:25

Idag har jag, Linda o Sagis varit på stan o kollat runt lite o även shoppat lite smått o gott. Jag köpte ett par fina byxer till Saga, självklart rosa! Hon är ju såååå fin i rosa!! :) Sen fick hon ett par små vita ballerina skor också.

Köpte två nya vita filtar på jysk o även ett överkasst!

Så nu hoppas jag att mina sängkläder slipper bli så håriga eftersom alla våra djur ständigt ligger o sover i sängen.

Jag köpte en liten mössa till den nya bebisen också, plus två par rosa små strumpor! Självklart var den lilla mössan rosa också ;) hihi!

Man är ju tokig i alla små rosa barnkläder! Det är ju så tjusigt.


Åsså var vi inne på Lindex o strosade omkring o kikade på barnkläder!

O vem hittade vi där då, stående i kassan med barnkläder uppöver öronen!

OM INTE MOMMA!! :) haha, sagis blev såååååå glad över att hitta sin kära momma där så jag tror mamma inte fick göra annat än o bära runt på henne :P Å Sagis har även upptäckt att det är jääättte roligt att åka i rulltrappor!! haha, lill gumman :-)


Sen kom vi hem runt 17.00 då fick Sagis äta lite plättar som hon mumsade i sig  ett naffs! hon älskar ju allt sånt :D


Vi kanske ska byta bil nu också!?

Eller vi funderar väl mest.. ska prata lite o så! Men den såg rätt fin ut.

Mer än så säger jag inte!


Nu ska jag ta o leka lite med min buuusiga lilla prinsessa som sitter här brevid mig i soffan o skrattar så gulligt :)

Sen ska jag ringa Madde också om en stund o surra lite! :D

HEJSVEJS LINGONFEJS!

Av Malin Strömqvist - 10 juni 2009 01:06

Idag har Linda haft kalas! :D Vi åt en rosa prinsesstårta som var såå smarrig! :) Linda fick en jävla massa presenter som jag också skulle vilja ha :P haha! självklart, vi är ju rätt lika alla systrar o vill alltid ha samma saker ;) men det är ju så det ska vara!!

 Madde och Novis var också hemma o smarrade på massa tårta! :) Sen skjutsade pappa o mamma hem dom till Svall. Men dom kommer tillbaka på Torsdag tror jag!? Eller så har jag förstått det iaf :D Lääängtar!

Ska bli såå roligt när dom äntligen bor hemma igen :)

Jag jocke lena jens linda daniel o självklart lilla prinsessan Sagis stannade på bryggis o höll ställningarna ett tag. Sen åkte även Linda o Danne hem till sig o så småning om Lena o Jens också!

Jag, Jocke o Sagis stannade kvar o gav hundarna mat o gick ut en prommis med dom för kvällen o hade oss.. Innan Lena o Jens for hem så städade jag o Lena upp lite också efter kalaset, så mamma o pappa skulle slippa de när dom kom hem! :)

Vi var kvar enda tills dom kom hem o de var runt 22.00-22.30 någon gång!

Saga kvällsfikade där hemma också, sen åkte vi hem o nu står Jocke pocke i duschen.

Han håller på o tvätta också, så han skulle snabb-duscha medans tvättmaskinen är i full gång! :-)


Idag har vi även varit på stan, jag köpte lite roliga saker :) Sån otrolig frihet att ha pengar! Så roligt, handlade massa blommor hem hit.. Till sovrummet nån till tv-rummet o till lilla Sagas rum+ rosa kruka såklart ;) Så fint blev de! Små saker gör verkligen att de blir sååå hemtrevligt! Jag blev jätte nöjd!

Sen köpte jag ju en present till Lindi också, ett linne o en bolero + ett par jätte söta örhängen som blir jätte fina till kläderna hon fick :) Nöjd även med det. Var på Kappahl också, där fick det bli ett par nya solglasögon till min lilla prinsessa o en ny rosa solhatt! Hon blev sååååå lycklig o mallig över sina nya ÖÖÖÖGOOOOOON o nyhatten! :) Man blir så glad när man ser hur hon strålar när hon får något nytt!! haha, skulle kunna handla obegränsat till henne!! :-) Sen köpte jag lite annat smått o gott! Verkligen en lyckad dag har de varit!!

PLUS ATT ÄLSKLINGEN VARIT LEDIG!! :D kan de bli bättre?

Tror vi haft en toppen dag allihopa! :-)


Nu ska jag peta i mig lite gotta o sen kanske hoppa in i duschen efter jocke, eller så tar jag de imorron :) Man är ju lite trött o lat, hihi!

Vito är en så duktig katt, han jagar o vill vara ute hela tiden! Vilken kille han har blivit!! :) Stolt över han som bara velat ligga inne  i sängen/soffan sen vi flytta hit.. men nu har han kommit på att de faktist är roligt o skööönt o vara ute! :-)

Nej godnatt med er, nu orkar jag inte skriva mer!!

Av Malin Strömqvist - 8 juni 2009 22:44

Wiihoo!

Madde har kommit hem igen, och med sig hade hon lilla Nova!

jippi! Det var verkligen en överasskning!! Vi blev jätte glada allihopa!

Saga och Nova var ju såklart tvungen att busa o mysa med varann i massor när Nova anlände! Vi åkte hem till Bryggargatan för att invänta dom när dom kom från Svall!

Jag o Jocke gick en liten prommis med Baaba, Ella och Dora så pappa iallafall skulle slippa det på en gång han kom hem! :-)

Ella den rackarn tog ju o rymde en sväng också, men hon kom tillbaka efter ett tag :)


Sitter och ser på Magnus Betnéer på 5an nu! Han är ju helt vansinnigt rolig :) haha! Saga är fortfarande vaken också, vet inte vad det är med den busen :P eller jo, hon somnade i bilen o sen vaknade hon o är piggare än allt annat såklart! Så hon måste ju få busa o härja lite nu så hon blir trött igen!! Men just nu ligger hon bara o myser med jocke i soffan :) så mysigt ser dom ut att ha ;)


Sen fick jag pengar av pappa nu ikväll innan vi åkte hem också, så jag skulle kunna köpa mig lite godis ;) Så gulligt!

Haha, man har de ju jobbigt nu när man är gravid!! Sugen på gotta o glass o massa onyttig mat hela tiden :P O självklart massa annat också, tex. all frukt o alla slags grönsaker i hela världen! skulle kunna äta ihjäl mig!! :) Men det är ju så det ska vara. Men man får väl börja lugna sig lite med godis o annat onyttigt nu så man slipper föda ut en jätte!! :)


Nej nu ska jag ta o vara lite social o rolig med mina två små ärtor här hemma :) Sen blire gotta o nån film!! GOTT :D

GODNATT!

Av Malin Strömqvist - 7 juni 2009 23:50

ja idag har vi bara tagit det lugnt ( som vanligt ) haha!

jocke har ju varit ledig, och han känner sig helt pigg o frisk nu.

så det är ju roligt :) då ligger han inte bara i sängen o är tråkig utan då kan han ju iaf gå utanför dörren :D så jag o sagis är glad att han är frisk nu.


saga väckte oss o härjade o ville inte ens somna om :P vet inte alls vad det var med henne, hon som alltid brukar vara en sådan sömntuta! men inte idag, då var hon bara redo för en helt ny dag fullspäckad med BUS!

hon busade o slogs o härjade med oss tills vi klev ur sängen!

ååå jag trodde vår nya dator var sönder idag också.. så jag satte ju igång o fick en utbrott o bröt ihop totalt! men sen visade de sig att den bara var slut på bateri :P haha! så det kändes ju lite fånigt efteråt!


sen har vi varit ute o åkt o kikat på hus som vanligt :P drömt oss bort o längtat efter en egen villa :-) allt är som vanligt alltså..

sagis längtar också efter ett hus, eller iaf en egen sandlåda :P hon surrar alltid om sandlådor sen mamma o pappa byggde en stor sandlåda!!

då vill ju hon också ha en egen!! :)

hittade ett fint hus som vi skulle vilja ha, men dyyyyyyyyrt! så det är otänkbart :P haha! men drömma får man ju alltid göra..

efter vi hade kikat klart på hus så åkte vi till pappa ( mamma jobbar ju ) och hemma i Långsele var även linda o daniel o hade grillat o skulle käka! så vi var där o sagis käkade lite grillat kött med linda o smaskade på,

sen busade dom en massa o byggde kojor.. så när jag o jocke skulle åka hem så ville hon stanna med linda o mopparn o bygga kojor o leka.

så de fick hon göra tyckte vi!

vi åkte in till stan o åt en kebabrulle var, köpte med oss i bilen o åkte upp på hallstaberget o satt där ute o käkade o tittade på utsikten, sen åkte vi tillbaka till Långsele o skulle hämta Sagis!!

men då var hon mitt uppe i o tappa upp sig ett varmt o härligt bad  :P så vi väntade o hon badade o myste på!

sen åkte vi till konsum o köpte mjukglass o hem igen till pappa för då började ju bingolotto som saga gatt se!! men hon såg bara första bingot! :)

tok-saga älskar ju bingolotto :P haha!


sen åkte vi iaf hem mot sollefteå, men vi gick hem till jonta, mattias o tindris för mattias skulle formatera om en dator till oss, o det gjorde han så det tackar vi för :-) snällt snällt!!

vi satt där tills kl nästan var 22 o surrade lite.. men sen började sagis o tindris bli så tröttaa o saga ville hem o kvällsfika också! så då bar de av hemöver :P vi bor ju grannar så de är ju inte så långt hem!

sagis fikade sen blev de till o borsta små-tänderna o göra sig fin inför kvällen o efter de bums i säng!! :) hon somnade på stört.

nu sover hon som en prinsessa i sin lilla säng o jag o jocke sitter o myser i soffan.

har pratat med mamma i en timme i telefon nu ikväll också! vi har ju alltid så mycket viktiga saker att prata med varann om! :) haha! tur vi har varandra alltså :D <3

men mamma fick ju inte säga godnatt till sagis eftersom hon redan sov, jag vågade ju inte ringa på hennes jobb för att sagis skulle få säga godnatt. men sagis fick säga godnatt till linda o mopparn som vi ringde o sa natti natti åt innan hon la sig ;)


nu ska jag ta o vara lite social mot min jockepocke!!

sen ska jag ta mig ett baaaaaaad!

det ska bli såååå otrooooligt skönt alltså! älskar att ha badkar! :D

sen ska jag slå på en bra film o somna till!

godnatt med er.

Av Malin Strömqvist - 7 juni 2009 00:59

Älsklingen känner sig iaf piggare nu, sååå sköönt!

Längtar efter fiiin vädret också.

När tänker det komma tillbaka egentligen?? Det var ju så fint ett tag.

Men det kommer väl säkert snart tillbaka, hoppas jag:D

Vill såååå gärna åka till Öland i sommar också. Men så blir det väl inte.. Kanske lite dumt o åka så längt hemifrån när man ska föda :P


Idag har jag varit med barn i 200 dagar av 280.

Så om 80 dagar ska man ju föda barn då :P

Inte länge kvar alls, och då är jag ju i v.40 då!!

Jag känner dessutom på mig att jag kommer föda tidigare än v.40

Så man kan nog säga att det är mindre än 80 dagar kvar!!


Idag har jag o Saga varit hos Lena o ätit middag! GOTT!!!! :D

Det tackar vi för.

Jag fick även med mig hem, så det är ju suveränt!! :) Man blir bortskämd både av sina föräldrar o systrar ;) hehe!

Jag och Lena mest surrade o käkade o läste o spekulerade i massa saker!!


Sen har jag o älsklingen o lillprinsessan varit ute o åkt o kollat på hus o bara mys-åkt!! :) Åkte förbi i Långsele hos mamma o pappa o gick in där o åt lite chips o dip o myste lite framför tvn med dom! Linda var också där och var snygg i håret :-D


Nu ska jag mysa lite med mina älsklingar!

Sagis är fortfarande vaken, men vårt fel eftersom hon somnade en stund sent i bilen o sen råka vi väcka henne! :( Man får kliva upp med hon i tid imorron :)

Hade bra o godnatt!!!

Av Malin Strömqvist - 5 juni 2009 23:04

Idag kom domen också..


Sen har min älskling känt sig lite piggare idag, så förhoppningsvis så är han hel pigg imorron!  :)

Mamma kom o hämtade hem mig o Sagis så vi fick åka till Långsele o försöka snagga en av katterna där! Det var minsann inte någon lätt match!

Han slogs o hade sig :P haha, så han fick bli naken på en liten fläck på ryggen, sen gav jag fan upp! Hade stora skinnvantar på mig. Men han var så stark o tjurig att jag fick ge mig.. :)

Har fått reda på en hemlis idag också! En jätte rolig :) Men jag får inte säga något så man får gotta sig i de själv då, som alla andra hemlisar jag har!

haha :) nej då!

Madde åker tillbaka till sundsvall ikväll för o vara där över helgen, hon kommer väl tillbaka på söndag som jag förstår de hela?

Hoppas Nova också är med då så vi får leka lite :)


I Långsele bjöds de även på en svin goooood middag! MUMS!

Jag fick med mig hem de som blev över, så man lär väl smarra på de imorron också ;) gott gott!!

Annars har dagen varit rätt så lugn.. Nu sitter man med vindruvor, chips, chilinötter, coca, ahlgrens bilar, sport, o massa annat gotta o ser lite på tv! Eller det är väl mest jocke som är inne i filmen som är på tvn, jag sitter ju o skriver! :P


Nu ska jag göra honom sällskap sen ska man nog lägga sig i rimlig tid ikväll :)

Godnatt med er samtliga.

Presentation


Malin Strömqvist, 24 år och mamma till två underbara döttrar, Saga och Wilma :)

Omröstning

Vilken hårfärg ska jag ha?
 Brunt
 Blondt
 Mörkbrunt
 Slingor
 Svart
 Rött
 Annan färg

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards