Alla inlägg under juni 2009

Av Malin Strömqvist - 5 juni 2009 00:12

Känns så skönt att iaf ha städat idag, dammsuga, plockat, skurat, dammtorkat, diskat o gjort allt förbannat!

Men tro mig, det behövdes!! Känns så skönt att ha det gjort iaf.

Men imorron måste jag dammsuga igen!

Fullt med hår hela mattan! Skulle egentligen ha plockat av klädseln till soffan o tvättat upp de ordentligt så soffan få tillbaka sin ljusa fina färg ;P

Just nu börjar den ju fan snart se brun ut!

Och det är den verkligen inte!! Skulle ha velat köpa lite nya kuddar o filtar till soffan också, kanske en ny matta in till tv-rummet också!?

Men det kan vi nog göra nu till nästa löning! :-)

Och nya filtar!!! Jag älskar ju filtar, blir tokig när de inte ligger filtar man kan gosa ner sig i, i soffan!! Ja här ska handlas när pengar rullar in på kontot! Och en efterlängtad tvättmaskin ska även inhandlas :D GUTT!!


Sen har jag även badat Jana idag.

Hon blev ljus och fin igen hon aa :P Det var där min idé att tvätta soffan kom ifrån.. hehe! När man såg att även Janis kunde bli ljus igen så fanns hoppet kvar för soffan ;P

Jana blev jätte fin och hårar som en galning självklart fortfarande... kanske till o med värre!! haha, men vafan snart måste de ju vara nooooog tycker man! Funderar på att sätta mig på balkongen nu och borste henne lite! Kan då INTE göra det inne, gjorde de sist.. det var för jävligt att försöka få bort allt hår! Det bara YR, överallt!

Eller så gör jag de imorron? Man är ju lat aa.. haha men det är lika bra att ta tag i problemen med en gång, annars gör man de aldrig!


Vill så hemskt gärna ha ett hus nu alltså.

Känns verkligen som läge för de nu när Saga börjar vara lite större o vilja vara ute mycket o leka! Så tråkigt att bara ta ut henne här utanför! Det känns som om man bara gör de när hon ska ut o åka vagnen eller någongång ut på balkongen o bara här nere på gräset.. Hon vill ju ha en egen sandlåda, gungställning mm.. Vore så otroligt roligt att få köpa såna saker o göra i ordning för hennes skull! :) Min fina prinsessa ska få ALLT!!

Sen kommer de ju en till liten ärta också, tänk att de typ bara är 8 veckor kvar tills jag ska föda?! Jag tror iaf att jag föder tidigare :P Men jag sa TYP!!

Känns helt overkligt. Men samtidigt så längtar jag ska bli så skönt när man kan börja röra sig som folk igen utan att få ont när man är ute på prommis mm mm.. Det finns mycket att klaga på, även fast det typ är världens bekvämaste tid att vara med barn! :P haha, jag saknade det så otroligt mycket sist! Men nu längtar jag bara ut bebisen för att jag vill se hur lik hon kommer att vara Saga! Jag vill veta vikt, längd, utseende.. tänk bara om den har mycket eller lite hår! Allt är så spännande nu. När man vet hur Sagis såg ut när hon föddes.. hon var/ÄR ju världens finaste.

Inget äckel alls på sig när hon kom ut, och inget blod eller nått! hon var helt ren :) Hon fin i färgen inge rödflammig o sånt. Inte en endaste skråma på hyn.. hon såg bara helt underbar ut!

3365g, får hoppas att den nya inte tänker bli så mycket större än Sagis!!


Nej allt är så otroligt spännande!!

Längtar så jag håller på att spricka!! önskar bara att vi hade haft ett hus nu då hade verkligen allt varit fulländat. Men man kan ju inte ha allt heller..

Och när man väl har ett hus så hittar man bara på nått nytt man vill ha eller så:P Men så äre ju, mycket vill ha mer!! :-)

Snart börjar 2½ man, längtar! Det är ju så otroligt roligt iallafall Alan. Han är ju kung i den serien!

Saga somnade strax efter 22.00 ikväll.. Vi låg och myste i storsängen tills hon somnade (har börjat göra så) Hon vill somna där inne, vet inte vad som tagit åt henne men jag tror hon tycker det är mysigt då vi kan ligga i samma säng tills hon somnar, sen bar jag iaf in henne till sitt rum!

Jocke ligger här brevid mig i soffan o suckar o stonkar o stönar.

Han är ju fortfarande dålig stackarn.. han blir nog hemma imorron också så han vilar upp sig rejält!! Sen är han ledig i helgen så då kan han vila också!!

Vet inte vad han dragit på sig!? Hoppas han är bättre imorron iaf!


Nej nu ska jag se 2½man sen kanske borsta jana sen sova tror jag!

Är så trötter också!!

Hoppas på kanon väder i helgen så man kan SOLA och förhoppningsvis bränna på sig lite, vore ju lovely!! :-)

GODNATT med er.

Av Malin Strömqvist - 4 juni 2009 14:39

Jaha, nu är ju min man jätte sjuk också.

Såååå tråkigt!

Han bara ligger i sängen o sover!! :( Jag och Saga blir less på att han är så osocial.. men men han är ju sjuk så han har väl rätt till o vila o sova hela dagen då :P men det är ju så trist!!

Hoppas han blir frisk snart.. han verkar ha haft jätte hög febber hela natten. För han har kasstat sig runt i sängen så man har ju fått legat vaken själv i natt för o passa så han inte kastar sig på Sagis som ligger o sussar mitt i mellan oss!!


Då hade han minnsann åkt ut på soffan med en dyngig filt på sin höjd :P nej då! men man blir ju nervös när han ligger o kastar runt armar o ben när lilla snuttan ligger där!


Nu ska jag gå ut med Jana så hon får kissa lite, hon verkar vilja de! kanske ska bada henne sen? Saga tycker nog de är roligt o kolla på!

Har ju fortfarande inte badat Jana, o det behövs verkligen!

Synd att jag inte har nån hårfön här :( Annars hade jag ju kunnat göra pälsen fin också!! men men...

Nu ska man hitta på aktiviteter!! BYE!

Av Malin Strömqvist - 3 juni 2009 20:32

Ja det finns ju en salig blandning av bara döö snygga ringar!!

skulle verkligen vilja ha hur mycket smycken som helst!

Allt på guldfynd typ :P

haha idag har jag saga linda & empan varit i kramfors på guldfynd o kollat vigselringar!

Linda klantis hade ju ställt till med nått så hon fick åka dit igen o beställa ring! Hon kollade på hur många som helst o provade!

Verkligen en ur fiiiiiin ring valde hon!! önskar de vore mitt finger den skulle sitta på ;) lyxarn där!!! diamanter, så fint!!

man blir ju tokig själv när man ser så mycket guld o diamanter! :P vill haaaa!

kollade även på förlovningsringar o insåg hur dyra ringar jag o jocke faktist har! haha, helt galet, 4800:- /st helt galet.

men de var ju dom man ville ha just då, o på den tiden var man ju tät aa! :P


längtar tills man har jobb o en ordentlig lön igen! rena drömmen vore de.

föräldrapenningen suger ju, men de är bättre än ingenting såklart!! :) man får vara glad för de man får.


Sen var vi även på dollar store o kikade på allt, linda o emelie handlade en massa saker :P vet inte vem som knäckte vem i pengaväg.. men jag skulle gissa på linda! hon är ju shopping tokig :D haha, saknar våra gamla shoppingtider.. jävlar vettu vad vi har tok handlar tillsammans!

kläder, skor, väskor, smycken, smink, jaa.. name it!

jag minns när jag handlade blommor o gardiner för 6tusen kr.. sen hade man retat upp karln tillräckligt! han var inte lika nöjd. Själv tyckte jag att de var en lyckad shopping dag!

Ja de fanns tider då man inte hade vett nog att planera sina inköp :P


Ååå sen käkade vi på sylos också, såååå gottt!!

vi var så hungriga så vi höll på att gå under, och linda de skrället började surra om att man får vänta i 40minuter på maten på sylos.

Men ikke! vi hade nog tur o kom dit bara 10minuter innan middagsrushen!!

Goottt som faaaen var det iaf! saga käkade lite av oss allihopa men hon var mest intresserad av emelies chips! dom kalasade hon på hela vägen hem från kramfors!! :)


och när vi väl började bege oss hemöver så ringde älsklingen o berättade att han var sjuk så han åkte hem från jobbet!!

stackarn :( han hade kännt sig febrig hela natten också.. men han är tapper min älskling!! han kliver upp o går på jobbet o gör sitt bästa där iaf.

Men tillslut hade han känt sig så kass så han gatt åka hem o bara lägga sig o vila.. så nu sussar han som en stock.

Mamma, jag o Sagis var nyss på ica remsle o handlade massa saker till oss :)

vindruvor också! mums, har fått noja på såna nu under denna graviditet! men det är ju bättre de än glass o godis o coca o chips :P haha men det äter man ju också hemskt gärna!! ;)

Mamma är så snäll hon, (hon har nog snälla arbetskamrater också) för hon åkte från jobbet för att skjutsa mig o saga på affärn så jocke skulle få slippa åka ut nått. Också betalade hon allt vi handlade! Vilken klippa!! <3

Det var otroligt mycket värdt!! TACK FÖR DET MIN UNDERBARA MAMMA!


Nu har saga nyss fikat fil o flingor o en banan o druckit en massa saft o vatten o ätit twix har hon också hunnit med :P

 Hon har ju fått en vattenflaska idag av Linda som det står Saga på! Den var ju kanon tyyckte hon, så nu tok dricker hon vatten! så snart är nog blöjan full kissad ;P


Nej, ni!

Nu ska jag o Sagis titta lite på tvn innan lill prinsessan ska sussinussa!

hejsvejs!

Av Malin Strömqvist - 2 juni 2009 16:23

Ja himlen är svart här på Vallåkers!!

Det ser verkligen ut att ska bli oväder.

Jag som hade tänkt ta mig en prommis o gå o köpa lite gotta!

Men det går ju inte att ta ut lilla Sagis i oväder inte!

Så vi får väl sitta inne under de möjligtvis kommande ovädret utan gotta!

Tråkigt :P Det är ju lite mysigt om man har gotta som man kan smaska på o gosa framför tvn medans de bullrar ute ;P Synd att inte Jocke är hemma.

Han älskar ju oväder han! Själv tycker jag de är rätt otäckt också, men samtidigt mysigt! Det luktar så gott på sommaren efter regn ;)


Jag ska nog göra lite stuvade makaroner o steka lite korv snart så min lilla ängel blir glad!

Det tycker hon är smarrigt ;)

Älsklingen jobbar enda till 00.00 inatt! Sååå tråkigt :(

Har iaf varit på försäkringskassan idag, lämnat in lite papper o härjat på!

Åsså har jag ringt några viktiga samtal också.

Ska nog städa upp här hemma så de är fräscht aa!!

Kanske ska bada Jana också? Det behöööövs verkligen :-)


Vi funderar iaf på att köpa en tvättmaskin nu!

Skulle vara grymt skönt, ångrar att vi sålde vår förra, den var ju självklart bäst!

Men man kanske får slå till på en likadan då? Vi har inte kollat så mycket heller. Får väl kanske åka till Sundsvall o kika!

Måste ju dit o kolla på allt annat som måste inhandlas också innan bebis nr.2 kommer! Allt kan ju inte köpas på en gång men de mesta som är viktigast måste ju köpas! :) Det är så roligt o handla när man har råd!


Nu ska jag laga lite mat tror jag!

Jocke ringde nyss o ville surra också :-) min fina älskling!

Nej, nu ska jag göra ett ryck o laga mat o städa lite o bada Jana!

Skriver nog mer sen om jag har tråkigt.

Bye!

Av Malin Strömqvist - 1 juni 2009 22:47

jaha nu sitter man här o har skita tråkigt asså..

less på att jocke jobbar så otroligt lääänge! jag kan ju inte hålla sagis uppe hur sent som helst heller! hon somnade i soffan brevid mig.. min lilla ängel ;) <3 finnns ju inget underbarare än henne!!

så söt så, hon la sig mot alla kuddar i soffan o sög på tummen o vipps så sussade hon så sött! :) lill älsklingen min!


johanna o tindris var här till halv tio då deras man slutade jobba!

tänk om ändå jocke också kunde komma hem då :p men ikke!

så man har diskat iaf sen dess o suttit lite på internet.

sagis somnade strax efter att jonta o tindrii gått!

så nu har jag såååå trist asså.. försökte hålla sagis vaken också! både för

 jag ville ha hennes sällskap o för att jag ville att hon skulle äta litegrann! men hon var inge hungrig o jag kan ju inte tvinga i henne precis!

hon får väl vakna o vilja äta välling jäättte tidigt imorron bitti istället :)

jag skulle vilja ha en chokladkaka!--- huhu!!

är så grymt sugen nu asså, åsså självklart en kall coca! aaa de vore såååå nica nu asså.. men allt är stängt o jag har inge coca o inte choklad!

it sucks!!!


nee nu ska jag kika vidare på massa prylar jag vill köpa! det stoppar ju aldrig! man vill alltid ha sååå otroligt mycket saker..

less på sig själv kan man ju bli över allt "vilja ha" begär..

denna lägenhet är jävligt varm dessutom! tror fan den knäcker vår förra snart! de börjar vara olidligt, plus att jag är så tjock också så de är väl mycket de aa :P vill bara bada ute i en poooool!

Ååå jag vill ha ett hus också, att pyssla på med.. ha en altan att göra fin o sitta ute på! Längtar tills jag kan börja röka igen också.. det är en otroooligt stor längtan man har! dåligt men efterlängtat!


nu ska jag kolla rund på allt jag skulle vilja köpa som jag kan visa älsklingen när han slutar :P hah!

hejsvejs pizzaface!

Av Malin Strömqvist - 1 juni 2009 17:29

åååå nu längtar man till nästa löning!!

det blir en massa pengar.

skattepengar o dubbla löner!! :) kan de bli bättre?

känns såååå skööönt alltså.. speciellt efter den här skit månaden med räkningar upp över öronen!

pengar är verkligen frihet o lycka, vad folk än säger!!

man blir så glad när man kommer att kunna köpa saker som man så länge velat ha mm.. längtar så mycket nu tills den 25:e :) jippi!!


nee nu ska man nog kanske fatta kärlek till dammsugarn så de ser lite fräscht ut här hemma! jonta o tindris ska komma om en stund aa!

o om man ska få främmande så kan man ju passa på o ha lite rent hemma :P

ska göra lite mat också så min lilla prinsessa kan äta lite innan dom kommer!


jocke jobbar, han började kl halv fem.

såna här dagar suger verkligen, han är borta hela dagen o kvällen!

sååå tråkigt, han slutar inte förrän halv tolv inatt!!

jävla skit tider!!

men men, de blir ju pengar aa i slutändan...

så tråkigt bara när man bara sitter hemma rakt upponer o väntar på att han ska börja, känns som om man inte kan hitta på nått innan heller.


åsså undrar jag när risön öppnar? jag måste ju bada snart ja känner ja! börjar ju bli desperat! snart blire fan nån sjö nånstanns man plurrar i! haha o då ääre fan illa, eftersom man bara vill bada i pool egentligen!!


nu ska jag laga mat o dammsuga lite!

bye bye!


Av Malin Strömqvist - 1 juni 2009 00:19

Igår på dagen när vi var på risön o kollade så kräktes mitt lilla hjärta!

Blev helt förtvivlad, de är typ andra gången någonsin hon kräks.

Eller ja, någon gång när hon var nyfödd kanske hon kräktes istället för o rapa. Men annars har hon aldrig varit dålig :( Lillsnuttan min!

Man blir ju helt förstörd alltså när ens lilla barn är dålig.

Vi åkte hem o badade o åt lite gotta o sånt som passade fröken.

Men hon var så glad o busig o hade aptit som vanligt så jag lät henne äta.

Sen sov hon inne hos oss på natten, och strax innan 06.00 i morse så vaknade jag av att hon höll på o spy, o någon sekund senare så kräktes hon ner både mig, sig själv o heeela storsängen!

Huvva, så synd om min lilla prinsessa! Hon bytte om säkert 5 ggr o kräktes ner sin pappa o alla våra kuddar o allt.

Så vi fick byta kläder, tvätta oss, bädda nytt o trösta vår lilla skatt under dom två timmar hon kräktes! Sen slocknade hon och var såååå trött!

Urs, själv kunde man ju inte somna om.. låg bara o tittade till henne!

SÅ RÄDD ATT HON SKULLE KRÄKAS O INTE VAKNA INNAN!!

Så jag låg vaken o höll koll, ungfär 09.30 somnade jag av ren utmattning!

Hon har inte kräkt nått mer heller.. Men man blir liksom så paranoid o livrädd att de faktist ska hända någonting!

Hon var ju så otroligt trött att hon somnade av att hon var så slut o helt tom i magen! Lilla gumman min.


Sen har hon varit så busig o glad hela dagen! Man kan inte alls tro att hon varit dålig inatt.. lite trött bara för att hon sov så konstigt inatt! Annars har hon varit lika glad o sprallig som vanligt!! Hon har ätit o haft aptit, så vi hoppas att hon klarar natten nu då.

Hon somnade vid 21.30 o har sovit sen dess!

Självklart sover lilla ängeln i våran säng så mamma o pappa kan ligga o hålla koll på vår skatt!!

Vi tyckte att de var bäst.

Så vi har varit hos mamma o pappa i Långsele idag o tvättat upp alla kräk-saker, så nu är de nybäddat i stor sängen och alla sagis sovsaker är nytvättade så hon sover som en lite prinsessa i allt nytvättat som luktar gott!

På bryggargatan bjöds de på tårta! Och jag o Jocke smarrade i oss kycklingsallad också, gott!! Så fräscht att äta sallad när de är så otroligt varmt ute! Jocke o pappa har oljat in mamma o pappas nyaltan o nya utemöbler så de blev så fint, nu står allt i sin ordning där ute på baksidan! Så mysigt o fint när de blir sommar o man kan sitta ute o mysa heela dagarna :) Längtar så otroligt mycket efter ett eget hus, vore ju rena drömmen! Men de kommer väl i sinom tid!!


Nu ska jag äta lite godis o kramas med jocke innan vi går o lägger oss!

Eller så kanske vi ser en film om vi orkar! Är rättså trött.

Hoppas på kanon väder imorron så man kan pressa lite! Fundera på att köpa en liten pool till Sagis så hon kan sitta här ute o bada o leka :)

Måste köpa solskyddsfaktor till henne också!!

Sovgoott med er.

CIAO!!

Presentation


Malin Strömqvist, 24 år och mamma till två underbara döttrar, Saga och Wilma :)

Omröstning

Vilken hårfärg ska jag ha?
 Brunt
 Blondt
 Mörkbrunt
 Slingor
 Svart
 Rött
 Annan färg

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards