Direktlänk till inlägg 28 maj 2009

BLODPROV!!

Av Malin Strömqvist - 28 maj 2009 23:17

AAAA!!!

Imorron smäller de.. nu har jag räknat ner dagar hela den här månaden..

Suck! Känns verkligen skit nervöst :'(

Hatar sjukhus, blod,blodprov o allt sånt.. huvva!

Verkligen jätte rädd.. fyfan!!! men men, måste man så måste man.

O tydligen så är man tvungen att ta blodprov i armen i v.28 eller hur de nu är? Ska iaf fylla 4 rör..

Har tagit blodprov 2 ggr förut, ett i armen då jag väntade Saga o ett i fingret nu sist jag var på MVC.. Inte roligt alls!

 Längtar efter att mäta magen iaf, så man får veta om de är en liten jätte där inne i magen! då svimmar jag ju över de också :P haha!

Men man skulle tydligen kunna räkna på att andra barnet var ½kg tyngre än första.. Saga vägde ju 3365, tyckte de var alldeles lagom!


Haha, aja man tänker nog inte på hur mycket dom väger när man väl ligger där o ska föda! :P Men vore ju lättsammare med ett mindre barn, så man får hoppas på en liten plutt!!


Idag har iaf min Jockepocke varit ledig, SKÖÖÖÖÖNT! :)

Äntligen så mysigt har vi haft de.. vaknade av att Linda kom förbi med Nova som behövde barnvakt över dagen! Så Linda var här o busade tills hon började jobba.. Sen så väckte jag upp Sagis o Jocke o så åt vi lite sen gick vi ut på en låååångpromenad o hälsade på Mopparn på Volvo o kollade på lite bilar (dock inte på pappas nya) synd för den ska tydligen vara gryyym! Men han tar väl hem den snart förhoppningsvis! Ska bli så spännande med den!! :) Sen gick vi på OK/Q8 o köpte en glass var o satt där ute i solen o smaskade.

Vi hade även med oss kex o festis o smörgåsar som vi gick iväg o fikade på en väl utvald plats i solen, sen gick vi vidare till en annan fin solplats där vi la ut en filt som jag o sagis myste på, medans jocke satt o solade sig o nova låg o sov i vagnen!

Sen kom mamma o hämtade Novis o jag jocke o sagis gick hem o lagade lite mat!


Senare strax innan vi skulle äta så kom Lena förbi o lämnade sin odåga till hund som också behövde barnvakt, jocke de klantarslet ställde som vanligt till så Buster rymde, så han fick ut o kuta efter honom i ca en timme..

Sen åkte vi upp på Shell o fikade lite :) Gott!! Linda gör ju så smarriga mackor hon ;) mums!!

Efter vi fikat oss mätta så bar de iväg till Långsele till mamma o pappa där vi hämtade hundmat till Jana o Jocke o pappa mekade med nån datorskärm o hade sig! Madde o Bias är ju där också så vi härjade lite med dom aa :) Nova o Saga hade skrik-tävling, tror Nova vann... hennes sound är då de jävligaste jag hört.. o om jag vore dommare så vann hon med hästlängder!!  Ååå då är fan inte Saga dålig på o skrika hon heller :P haha!

Linda kom ju också dit efter hon slutat jobba, hon försökte sätta tig i ungarna som levde rövarn!! :-)


Sen åkte vi hem o Saga somnade i bilen så hon sussar så sött så! :) <3

Jocke sitter o ser på uppdrag granskning o anväder sin Vibratone! Han sattsar på Beach-2009 åt oss båda!

För mig kanske de blir beach-2010 om jag har tur vill säga.. man får hoppas man fått tillbaka lite former till dess :P man får åka utomlands till hösten/vintern där ingen känner en! haha, nee då!


Nu ska jag vara lite social med min karl!

Innan han blir jätte less på mig o mitt skrivande på denna dator!! :)

Hejsvejs o Godnatt!

Håll tummarna för att jag överlever morgondagen med nålar, sjukhus o djävulskap!!!




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin Strömqvist - 12 november 2013 21:11


Sedan jag bloggade sist..   Men jag har allvarligt talat inte haft någon tid över. Jag slutade ju på Eon i Augusti och började studera lite.. Läste en kurs som heter Personlig Försäljning. Sedan har jag hunnit börja jobba som Säljansvarig för...

Av Malin Strömqvist - 25 april 2013 13:14

Shit vad jag pluggar och står i nu.. fullt upp! Ligger efter med Personaladministrationen och avbokade ett prov i Företagsekonomin som jag borde ha gjort igår.. Men jag kände mig totalt oförberedd! Då är det nästan lika bra att lämna det ogjort och v...

Av Malin Strömqvist - 1 april 2013 18:02

Gud vad jag saknar Saga!  Hon åkte till fjällen igår med mamma och pappa.. så jobbigt att vara ifrån henne!  Jag är ju van att alltid ha mina små tjejer runt om mig. Tur jag har Wilma hemma som leker för två just nu :)  Känner att jag bara vill...

Av Malin Strömqvist - 4 mars 2013 22:54

Idag efter dagis så var Saga jätte frusen.. hon gick omkring med sin favoritfilt vart hon än skulle och frös som bara den. Så när jag skulle lägga henne tog jag tempen, och självklart hade hon feber! Mitt stackars lilla hjärta <3 38,7 grader.. h...

Av Malin Strömqvist - 4 mars 2013 12:36

Äntligen får vi säga "Välkommen till världen" till Novas lillebror!  En väldigt stolt och lycklig nybliven storasyster ringde mig och berättade glatt den underbara nyheten! :)  Så underbart! Inga negativa människor och tankar kan slå ner mig nu, ...

Presentation


Malin Strömqvist, 24 år och mamma till två underbara döttrar, Saga och Wilma :)

Omröstning

Vilken hårfärg ska jag ha?
 Brunt
 Blondt
 Mörkbrunt
 Slingor
 Svart
 Rött
 Annan färg

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards