Direktlänk till inlägg 29 maj 2009

Nu är de över

Av Malin Strömqvist - 29 maj 2009 18:08

Känns så skönt att äntligen ha tagit blodprov.

Har verkligen gruvat mig hela månaden inför denna dag!

Och nu äntligen är de gjort.

Det gick ganska bra, gjorde såklart ont o var sjukt obehagligt!

Så nu har man gjort de två ggr i hela mitt liv då!

Man börjar ju vara rutinerad! haha :)

Fyllde 3 rör, de räckte tydligen.

Sf-måttet låg på 28, o jag är ju i v.28 men lite över medel är ju de!

haha, så man inbillar sig att de är en bjässe där inne i magen min!

Nej bevare mig väl. hoppas på en till liten plutt istället :)

Men det ska ju tydligen vara lättare andra gången man föder barn.

Så jag behöver väl inte precis oroa mig heller verkar de som.

Hjärtslagen låg på 136, förra gången 143.. ska bli intressant de hära!

89 dagar kvar tills förlossning.

Dessutom känner jag ju på mig att jag kommer föda för tidigt eller iaf i v 38. Tror aldrig jag går 40 veckor den här gången.

Saga gick jag dessutom över tiden med, o de var ju första gången.

Så den här gången blir de nog tidigare istället! Tvärt imot första graviditeten tror jag iallafall!!


Man trodde att den här gången när man blev gravid så skulle man vara rutinerad o kunna allt o veta precis hur o vad som försegick mm.. Men de kan jag tala om att så är de verkligen inte!

Det känns helt olika, min graviditet nu har varit raka motsattsen till min första då jag väntade Saga! Vet inte varför men de känns inte alls likadant! Just nu är de rätt lika man mår som en prinsessa o äter onyttigt utan att de spelar någon större roll (iallafall just nu) mm.. men sparkarna är helt olika! Sagas sparkar var verkligen inte såhär hårda, de känns som om de här nya barnet är hur starkt som helst!

Kan verkligen sparka o rumla runt där inne så jag blir tokig!!

Så gjorde inte saga, hon sparkades liksom inte på de sättet, lite då o då. Hon vände sig mer hela tiden o rullade omkring kändes de som!

Ja, som sagt så är de nog sant som alla säger, att ingen graviditet är den andra lik. Inte ens sina egna!! Konstigt.. Själv trodde man som sagt att man skulle vara rutinerad den här gången men är nog mer osäker ändå!


Har börjat kolla lite på vagnar, sängar skötbord mm.. Vet inte alls vad jag ska köpa. Ett skötbord behövs ju iaf, funderar på ett sånt man sätter över badkaret? känns som om dom tar minst plats.. man har ju inte världens största badrum.. Fundera också på vad som egentligen är bäst? Ska jag köpa en till spjälsäng till de nya barnet eller en växa säng till min Saga? Känns ju som om Saga är en liten bebis fortfarande o måste använda sin spjälsäng! Det är ju liksom en trygghet för henne också.

Funderar så de knakar, inte så lätt att veta. Kanske får köpa både och?

Kanske en växa säng o en spjälsäng tilll nybebis? Vad vet man!?

Vagnar blir jag heller inte klok på.. Ska ju ha kvar den vi har iaf.. Sen kanske man ska köpa en sulky bara till Saga. Dom är ju lättsamma o de finns rätt fina också! Den får bli rosa (självklart) iallafall..!! Men jag ska nog köpa en syskonvagn också, dom här Phil & Teds, men jag vet inte? känns lite drygt o lägga ut närmare 10tusen på en barnvagn som man använder i knappt ett år! Jag menar hur länge vill Saga åka vagn då? Just nu älskar hon de o tycker de är jätte mysigt, men hur länge till? De vet man ju inte.. Finns ju typlika Akta Graco som dessutom är finare :P Dom är inte heller lika dyra!

Tänker iaf inte ha en sån här stor o bred tvillingvagn!!

Vill ju ha något i samma storlek som en vanlig fast de får plats två stycken i den :P haha! Tycker dom stora verkar bångstyrig o svåra att köra!! Tunga är dom också, o jag är ju inte direkt hulken som orkar hur mycket som helst!!

Nee ska de vara syskonvagn så får de bli en med våningar eller vad man ska säga! :)


Dessutom hade jag gått upp 5 kilo nu!

Känns tungt, haha! Madde går ner i vikt.. Linda bantar inför bröllopet så hon ska vara smal o smärt!

Mamma blir bara smalare o smalare hela tiden även hon! Haha, Lena är lika mini som vanligt.. Och jag själv tar o drar iväg med 5 kilo PLUS! Nee man blir ju less :P Längtar tills jag har fött nu så de syns att jag faktist rör på mig ibland!! Vill köpa nya kläder också, men jag menar.. hur roligt är de i dagensläge då? Nått stort som jag efter förlossningen drunknar i? Lika bra att låta bli o köpa nått till sig själv, behöver ju bara vänta i någon månad nu! Det är inte alls lång tid kvar! SKÖNT!

Vill sola, o ligga i bikini o BADA! Ååå det ska ju bli underbart väder hela helgen! Älskling är dessutom ledig! JIPPI!!! :D Känns helt perfekt!

Vill åka till Norrfällsviken o äta pizza också :P Man får såna känslor när man känner havslukten!

Helst av allt vill jag till Öland i sommar, men vet inte alls om de är en så bra idé rätt vare är så måste jag väl åka in till kalmar o föda :P

Bättre o spara en såån semester till nästa år kanske, då är de nya barnet nästan ett år också o Saga 3 år!! Helt ofattbart vad tiden går fort!!

Men till helgen vill jag nog bada o sola! Undra vart man kan bada? Man blir väl kanske bara förkyld! Längtar tills risön öppnar så man kan bada där! Ska bli mysigt, Saga älskar ju de! :)

Får hoppas det är dåligt med folk där i år så man slipper gå på catwalk där i bikini med sina vackra former :P haha!

Nej men de ska nog gå bra, är man med barn så är man! Det är ju inte så hemskt, man ser ju bara ut som en man med ölmage i bikini! Skoja bara :)

Längtar faktist efter risöön! :D


Har även bråkat med Ams idag! Dom skithögarna.. men jag fick rätt till slut! Känns bra, är så less på dom så jag blir vansinnig!!

Slog iaf näven i bordet åt dom j*vlarna!! Så dom fick så dom teg.

Nu är allt bra iallafall så de är väl inget att reta sig över nu egentligen.

Dom har ju sina idéer dom :P


Nu ska jag underhålla min lilla plutt prinsessa innan hon blir förbannad på mig för att jag sitter vid datorn, hon tycker att om jag ska sitta vid datorn så är enda villkoret att jag ska gå in på youtube o slå igång svenska introt till mumin! Annars tycker hon inte att man ska använda den här dumma datorn! :P Hon är för härlig Sagis ;)

Längtar tills 21.00 då min älskling slutar o är ledig hela helgen :D JIHO!

Hejdå!!

 
 
Madde

Madde

29 maj 2009 21:01

HAHA låter som de är en liten vildning som Nova i din mage ;P vi får vell hoppas du får en lika lugn som saga även denna gång ;) Längtar efter en lägenhet i solle nu alltså! Puss påre

http://madelenestromqvist.bloggagratis.se

 
maria

maria

30 maj 2009 14:23

vad det du som stog utanför er dörr för några dagar sen? tänkte hejja men visste ju inte riktigt om de va du :p tänkte så du inte tror man är nån sån där surgranne, hehe..
alexander han va rätt stor när han föddes, 4145 g vägde han :p men jag va typ drogad av lustgasen så kommer inte ihåg så mkt :p men såklart ont gjorde de ju.. kommer man nog aldrig undan, fast man kan ju önska de gå någorlunda fort :)

http://nylander.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

1 juni 2009 00:16

maria-
jag vet inte om de var mig du såg, kan nog ha varit någon av mina systrar också :P hehe! vi är rätt lika på håll! :) jasså din lilla kille var stor när han föddes? jag har en känsla av att den jag har i min mage kommer vara större också! men de är ju ändå huvudet som kommer först o de är ju inte så stor skillnad på de iaf! haha, ne urs! man ska inte tänka så mycket på förlossningen, då blir man ju tokig! jag var också helt borta på lustgasen, men de är tur den finns iaf ;P min förlossning med saga gick så otroligt fort, hoppas den här också går fort eller ännu fortare! :D Kram

http://malinstromqvistbloggagratis.se

 
Malin

Malin

1 juni 2009 00:19

Madde- Ja men ta o flytta hem nura! har du hört något nytt om lägenheten? jag börjar vara less på att du aldrig flyttar hem för gott ;) vi behöver ju varandra ;) haha! vafaan jaa bebisen i min mage är nog en liten nova.2 skulle jag tro! helt sjövild som henne ;) fast när den väl är ute så blir de väl en lite försiktig sagis! pussis

http://Malinstromqvist.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin Strömqvist - 12 november 2013 21:11


Sedan jag bloggade sist..   Men jag har allvarligt talat inte haft någon tid över. Jag slutade ju på Eon i Augusti och började studera lite.. Läste en kurs som heter Personlig Försäljning. Sedan har jag hunnit börja jobba som Säljansvarig för...

Av Malin Strömqvist - 25 april 2013 13:14

Shit vad jag pluggar och står i nu.. fullt upp! Ligger efter med Personaladministrationen och avbokade ett prov i Företagsekonomin som jag borde ha gjort igår.. Men jag kände mig totalt oförberedd! Då är det nästan lika bra att lämna det ogjort och v...

Av Malin Strömqvist - 1 april 2013 18:02

Gud vad jag saknar Saga!  Hon åkte till fjällen igår med mamma och pappa.. så jobbigt att vara ifrån henne!  Jag är ju van att alltid ha mina små tjejer runt om mig. Tur jag har Wilma hemma som leker för två just nu :)  Känner att jag bara vill...

Av Malin Strömqvist - 4 mars 2013 22:54

Idag efter dagis så var Saga jätte frusen.. hon gick omkring med sin favoritfilt vart hon än skulle och frös som bara den. Så när jag skulle lägga henne tog jag tempen, och självklart hade hon feber! Mitt stackars lilla hjärta <3 38,7 grader.. h...

Av Malin Strömqvist - 4 mars 2013 12:36

Äntligen får vi säga "Välkommen till världen" till Novas lillebror!  En väldigt stolt och lycklig nybliven storasyster ringde mig och berättade glatt den underbara nyheten! :)  Så underbart! Inga negativa människor och tankar kan slå ner mig nu, ...

Presentation


Malin Strömqvist, 24 år och mamma till två underbara döttrar, Saga och Wilma :)

Omröstning

Vilken hårfärg ska jag ha?
 Brunt
 Blondt
 Mörkbrunt
 Slingor
 Svart
 Rött
 Annan färg

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards