Alla inlägg under maj 2009

Av Malin Strömqvist - 18 maj 2009 22:48

ååå vill verkligen ha så otroligt mycket saker just nu,

villa, sommarstuga, husvagn, hund, båt ja listan kan bli huuuur lång som helst.

Idag har vi inte gjort så mycket jocke gick en långprommis med jana i morse sen har vi handlat lagat mat ätit o gått uppe på remsle.. lite senare åkte vi även till källsjön o kikade på alla lyckostar som har en sommarstuga.

Det är många som har börjat flytta in i sina stugor.. lyste i många o dom hade krattat sina gårdar, lagt ut sina bryggor med båtar o planterat i rabatterna! Längtar tills jag kan göra de :-)


Men först får man vara mammaledig nu ett tag o sen får man skaffa sig ett kanon jobb med skit bra lön så man har råd att köpa allt man vill ha.

hehe men de är ju så, man blir ju tokig när de börjar på o va sommar. då kommer man på allt man vill ha. o man vill dessutom ha de mer en någonsin!! Saga är fortfarande vaken, hon slumrade till i bilen sen vakna hon så hon ska väl få lite välling så hon bli nöjd o tröttis!! :) Jocke sitter med en sån här vibratone o tror han skaa bli smal o smärt!

Han har de jobbigt lillgubben min :P nu ska jag o Saga mysa o pussas! Sen ska jag lägga henne o se en film i sängen tills jag somnar!!

Längtar till marknaden i helgen så jag kan köpa massvis med godisremmar o munkar o allt annat gott o onyttigt ;-) onyttigt är ju alltid godast.

O just nu orkar jag inte bry mig om någon figur, känns rättså onödigt :P

GODNATT!!

Av Malin Strömqvist - 18 maj 2009 01:18

Hej!!

Idag har bebisen i magen varit sjövild!!

Sparkat som en liten tok heeela dagen.

Min Saga har varit go o glad som vanligt!! Världens underbaraste lilla tjej ;)

Madde o Bias åkte tillbaka till Sundsvall idag.. SUCK!

Men dom kommer väl tilllbaka dom närmaste dagarna,, hoppas jaag?!?!

Annars blir man ju sur o less.

Tycker dom kan ta o hitta åt sig en lägenhet här i stan snart så man vet att dom verkligen ska flytta hem.

Man vågar ju inte riktigt tro på dom när dom bara hostar ur sig det ;P

Men man får väl hålla tummarna på att dom snart bo här :)


Idag har det ju varit kanon väder, man blir så glad så!!

Jocke klev upp o gick en lång prommis med Jana. Duktig gubbe jag har :)

Nee men han har ju fått för sig att han blivit tjock bara för att han börjat jobba på Anthill :P haha!

Han är ju van vid att alltid röra på sig i sina förra yrken, så nu att bara sitta o surra i telefon tror han är dööö farlig för figuren ;p han är ju som han är.

Jag tycker iallafall att han är finare än någonsin just nu!

Hoppas han inte går ner nått kilo alls, för nu börjar han ju o se lite karla-aktig ut :P haha! lillgubben min börjar bli vuxen!!


Saknar att ha en hund.. är så sjukt tomt.. känns konstigt nu när de är så fint väder ute också, då man är van att åka till någon strand eller nått så jyckarna får ta sig ett dopp o sånt!

O ikväll när vi var o fiska så var Luna med, Lindas byracka alltså!!

Ååå då saknar man de ännu mera, jag blir fan deppad alltså!!

Men men, man får skylla sig själv som omplacera sina jyckar.... känns bara så tråkigt!! Men jag har ju mina depp-perioder över dessa hundar, då man tänker på dom saknar man dom mer.

Får helt enkelt försöka komma över dom!! :P Eller iaf sluta tänka på de. För de är ju som sagt då man saknar dom mer..


Saga hade nog bara feber i en dag. För idag o igår så har hon varit feberfri!! Skönt för min lilla prinsessa att slippa vara dålig!!

Man blir ju som ett nervvrak själv när ens barn är sjuk.. önskar bara att man själv hade fått kunna vara sjuk istället för dom små liven.

Sååå hemskt, mår så dåligt när min Sagis är dålig!!

Får hoppas att hon klarar sig helt från denna feber o allt annat helvete som går nu! Själv har jag haft huvudvärk i två dagar nu, hoppas på o slippa den imorron!

Vore skönt om de blev lika fint väder som idag också. Så man får sola sig lite, känner sig ju som ett spöke!! :( Tur de finns smink alltså!! Det tackar man gudarna för ibland :P hehe!

Imorron är älsklingen ledig också, känns underbart :D Han har varit ledig lördag o söndag också! JIPPI!! :D Så glad när han är hemma hos oss!! Mysigt o vakna tillsammans alla tre på morgonen också ;) Så imorron kanske vi ska hitta på nått skoj eller bara presssa om de är kanonväder :D


Började fundera på lite semester nu i sommar också, vore ju roligt att åka någonstans men vart?

Helst så vill ju jag bara åka till Öland!! Som vanligt. Men det är ju såååå underbart o vackert där.

Dessutom är de exakt som att vara utomlands där nere på sommaren.

Ja dit vill jag såklart åka.. men frågan är ju om man törs de när man ska föda i Augusti? Ja jag vet inte riktigt.. Det känns som om de inte spelar någon större roll vart man föder heller :P

Gör ju inte mindre ont bara för man föder i Sollefteå! :)

Ja de tål o tänkas på!! Annars får man väl åka någon stanns lite närmare då. Vill ju åka på en liten semester iallafall, fast helst Öland såklart!!


Måste dessutom försöka hitta mig en fin klänning som jag kan köpa till Linda & Daniels bröllop!!

Då måste man ju ha fiiiiiinklänningen på sig :P haha men vad finns de för såna i min storlek nu? Tycker jag blivit så rund nu på senaste 2 veckorna :P

Men de är ju såå de ska vara också.. hihi!

Man får ta tag i de när bebisen kommit ut, läängtar!! :D

Vågar ju inte köpa någon klänning som jag kan ha nu heller, för om en o en halv månad när dom gifter sig så har jag ju vuxit min storlek ggr två!!

haha nej då dör jag ju om de går så långt att jag blir så stor! Men jag har ju hur som helst blivit myyyyyyycket tjockare på dom 6 veckorna!!

Så jag får väl vänta tills alldeles innan dom ska gifta sig med att köpa min klänning!!

Ska verkligen bli spännande o roligt o mysigt att dom gifter sig!!


Nu ska jag pussa lite på min Jocke innan vi ska sussa!

Lill prinsessan sover ju som en stock hon ;) Somnade i bilen påväg hem från Mamma o Pappa i Långsele :) Dom passade ju henne medans vi var o snabb fiska i Abborrsjön!! Varken jag, Linda eller Jocke fick någonting! Tråkigt.. Men bättre fiskelycka nästa gång :D


Godnatt med er!! 

Av Malin Strömqvist - 15 maj 2009 20:25

Jaha nu sitter vi här med en ny dator! skit fin asså :D

Såååå nöjd!

Min lilla prinsessa har åkt på feber idag, hoppas de är över tills imorron.

Såå synd om henne :(


Älsklingen slutade kl 18 sen åkte vi o hämtade ut datorn som kommit åsså hade jag ju lite kläder som låg på videoteket från la redoute igen!!

väntar fortfarande på mitt h&m paket.. med min nya bikini o lite annat smått o gott!


Madde ska nog flytta hem, de känns underbart kan jag tala om för er alla :-D JIHO! Nova är också dålig, men hon är nog på bättringsvägen.


Ne nu ska vi fortsätta att leta sommarstuga ;) Vi är ju ute efter en sån nu. Så vi har ett mysigt litet ställe att åka till i sommar!! Vore ju helt fantastiskt att ha en stuga. Så vi får se hur de artar sig ;)

Ska pussa på mina älsklingar nu när jag lyckas slita mig från min nya snygga dator :D hihihi!! 

Men jag gatt ju uppdatera här först eftersom jag inte kunnat göra de på närmaste veckan då jag varit utan datorn eftersom vår gamla crasha!!

HEJDÅ!

Av Malin Strömqvist - 11 maj 2009 00:26

Idag har man haft fullt upp med att fylla 21 år o fira min underbara mamma som också fyller år idag! :)

Tack för alla fina presenter jag fått!

Det är alltid lika roligt att fylla år ;) hihi! Mamma lagade underbart god middag o sen blev de självklart fika med god tårta o massa annat gotta!! :) MUMS! Man sitter ju o är lite små sugen på allt möjligt såhär på kvälllen! :P


Är jätte glad för att Madde o Novis också kom hem o firade oss!! :)

Saga blev så glad när Nova kom så dom fick busa o mysa! :)


Sen blev de ju själklart så man såg hockeyn också.

Rätt less på hockey nu ;P hehe, man hade ju hooppats på o få se Sverige i finalen men den chansen kassta ju dom åt skogen! :P Nej då men de känns som om dom hade kunnat bättre!

Inget att hänga lätt över nu!

Ryssland tog hem segern för er som inte redan visste de!

Så Jocke o Jens lär väl ha blivit glada över de nu då.

Eftersom kanada är hatade sen dom spelade ut sverige ur finalspelet.


Nu har jag nyss fikat några mackor med jocke :P Han gjorde några korvmackor! gott :-) man har ju börjat äta korv, men bara nyléns! Annars känns de inte bra alltså.. nu ska jag pussa lite på min älskling sen ska vi väl gå o lägga oss!!

Lill prinsessan sussar sedan längesen! Hon somnade i bilen påväg hem från mamma o pappa, tröttast i världen var hon! Vaknade inte ens när vi kom hem till den här skällande odågan till hund som bor hos oss!! :P

Saga är verkligen de finaste som finns!

ÄLSKAR DIG MIN LILLA PRINSESSA!! <3

Av Malin Strömqvist - 9 maj 2009 22:52

Jaha, idag har man hunnit med en hel del faktist!

Vaknade o myste med min lilla prinsessa o älsklingen.

Sen åkte Jocke ner på stan o skulle köpa en födelsedagspresent till mig.

Jag o Saga fick tråkigt, åt lite lunch sen kom Linda o hämtade oss så vi hängde med henne ner på stan!

Hon skulle köpa en ny Bh som hon kunde ha under sin bröllopsklänning!

Den lilla lyxaren där!! :P hehe!

Ja hon hittade en jätte fin Bh som hon slog till på! Sen gick vi vidare på stan o kollade efter efter en present till Mamma som också fyller år imorron ;) Linda hittade de hon sökte o köpte de!!

Sen åkte vi hem till mig o jocke kom hem typ samtidigt, Linda o Jocke började som vanligt smida planer om att få elda upp mamma o pappas äng! Men jag satte ner klacken asså, nån måtta får de ju vara på alla dessa idiotidéer dom har!! Vi beslöt oss för att åka hem till mamma o pappa iaf.

Pappa var hos Tant-Tea o hjälpte henne med hennes bil o mamma var i stallet på Maskerad Hoppning! -Miranda vann inte, synd!!

Pappa kom hem efter ett tag o då bestämdes de tydligen att vi skulle grilla o äta där! Så vi åkte ner på affären o handlade sen hem till mamma o pappa o börja grilla!! :-) Ja det var hemskans GOTT SÅKLART!


Efter så hittade min käre far o pojkvän på att dom skulle åka o hämta massa sand o fylla deras nya sandlåda med!! Ja det gick förvånansvärt fort.. Trodde jocke skojade när jag fick höra att dom redan var klara (o utan att ha kört fast) För jag var säker på att dom skulle köra fast med pappas cross o storsläp!! Men ikke, de klarade "traktorn" som pappa kallas bilen, GALANT! haha, ja min pappa har fortfarande inte gett upp kan jag då tala om, han tror fortfarande att hans bil är som en traktor.. Fast när dom kom hem till mamma o pappa igen för att lasta av all sand så körde dom fast med "traktorn" o dess släp.. Ja herregud!

TRE TIMMAR har jag o saga väntat:P Men hon sover ju nu såklart, hon orkade inte ens vänta uppe på att jocke skulle komma hem o ge henne godnatt pussen! Vi åkte ju hem vid åtta tiden o har sen dess stor städat hela lägenheten varit ute med jana badat ätit välling o sen slocknade lillgumman i mina armar! Hon är ju de vackraste som finns!!! :-) <3


Nu de senaste jag hörde från mamma så hade en granne kommit med en riktig traktor o dragit lös släpvagnen, för bilen lyckades dom ju efter många om o men få lös helt på egen hand!

Pappa o grannen har gått in o tagit sig en whiskey medans jocke o mattias får stå o lasta sand som galna :P haha! Ja herregud, jag tvår mina händer!

Mamma skulle packa ner rester från dagens grillning så Jocke kunde ta med sig hem nu, så vi kan kalasa på de nu ikväll!

Känner mig så sugen o hungrig :P Som vanligt!! Men de är ju så göttans!! ;)


Nu ska jag nog gå ut med jana en sväng o invänta min otroligt långsamme o struliga karl!! Sen ska jag försöka somna fort så de blir min födelsedag snart :D JIHOO!! längtar som en galning.. hihi ;)

I morron är man 21 år :D haha!

Hejdå, o Godnatt med er alla!

Av Malin Strömqvist - 9 maj 2009 01:30

Jaha ikväll förlorade Sverige mot Kanada.

Det blev 3-1 till Kanada! Så det sög ju apröv!!

Känner mig grymt besviken på Sverige, dom spelade inte alls bra tycker jag.

Men men!!

Vi åt en massa onyttigheter, älsklingen fick åka o köpa gotta direkt efter jobbet, så han kom hem strax efter 21.00 o missade ju både första o halva andra perioden.. själv satt jag o saga bänkad framför tvn från start!!

Sagis var ju självklart vaken tills pappa kom hem så hon fick pussas med honom o säga godnatt ordentligt o mumsa i sig lite gotta o ostkrokar!! :-)

Hon hade redan kvällsfikat innan han kom hem.. lite gröt o macka o oboy!!

Hon är duktig min lilla prinsessa på o äta! :D

Lääängtar så fruktansvärt mycket till söndag då de är min o mammas födelsedag!  WIHO! :-D


Nu ska jag pussa lite på jocke o försöka få honom att vilja gå o sussa snart! Man är ju lite små trött.

O måste ju sova så vi kommer upp i tid imorron eftersom han är ledig :D

Hoppas det blir fin väder så vi kan köpa glass o bara mysa o leka i solen! 

GODNATT!!

Av Malin Strömqvist - 8 maj 2009 19:37

Tjabba!

Idag har jag varit på Kläddax med mamma o Saga! :)

Jag fick ett par byxor av mamma i förskottspresent eftersom jag fyller år på söndag:D Svart snygga :-) Mamma är så gullig hon!!!

Saga kutade omkring där inne som en galning!! Hon tyckte det var jätte roligt o spännande!! :) Sötnosan min.


Snart börjar hockeyn, jag o Sagis får börja se utan jocke!

Han jobbar ju enda till 21.00 surt för honom :P hehe!


Tacos i morron då? grymt sugen fortfarande..

Ikväll är jag nog sugen på chips eller nått! Måste skicka in karln min på affärn innan han kommer hem till hockeyn! :-)

Sugen på coca också såklart!!

Nu längtar jag tills min kläder från laredoute kommer.. fick ju inte allt i förra paketet..har några tunikor o leggins (rosa, svarta o vita) på ingående också!

Längtar efter lite nytt.. :-) Skönt att jag fick ett par ordentliga brallor av mamma iaf! Annars har jag ju knappt något jag kan ha längre.. Man börjar ju på att vara rättså rund om magen!!

Längtar tills man kan börja göra något åt de, men nu är de inte länge kvar alltså! Får hålla ut tills Augusti.

Jag tror dessutom jag kommer få tidigare, mitt datum är uträknat till den 26e men jag tror aldrig jag kommer vara med barn så länge:P vet inte varför? Men det är nått jag har fått för mig. Men bara för de så går jag väl över tiden som sist? :P haha! Neee jag tror att det blir tidigare jaa!! :)


Nu ska jag o Sagis leka innan hockeyn!! :-)

Hejdå!!

Av Malin Strömqvist - 7 maj 2009 23:17

Ja det var ju härligt! Man blev ju lite nervis där ett tag. Men det kändes ändå som att Sverige var ganska säkra vinnare! :)

Så 3-1 till Sverige! Jipppi! :-D

I morron spelar dom också så då blir de väl hockey kväll igen!

Jens o Buster var här o såg hockeyn tillsammans med oss.

Så Saga har varit vaken jääääättte länge! Shit, fick henne nästan nyss att somna, hon vägrade verkligen att sova så länge Jensa o Butter var här.

Då var det ju bara bus som hägrade!!

Tror jag försökte sova ner henne hur länge som helst, men man vill ju inte att hon ska behöva vara olycklig.. hon tycker ju det är så roligt när vi har främmande o då vill hon ju vara vaken o umgås o busa även hon!

O dessutom var ju buster här aa, o de är ju hennes kompis :-)

Ja men nu sover hon som en stock iaf!

Hon lär ju vara rätt så trött imorron också.. :P


Idag har det regnat, såå mysigt när de samtidigt är varmt ute.

Fick verkligen sommar känsor!! :D Så jag, jocke, saga o hundarna gick ut en sväng i regnovädret :P Såå mysigt!! Men det blev en snabbis bara så inte Sagis skulle bli så blöt o kall.. Vi gick bara här ute mellan husen o busade lite!! :-) Jocke o Saga var även nere i tvättstugan o härja o gick uppför massa små backar..Saga tycker det är sååå kämpigt o tungt att gå uppför :P Men också jätte roligt! Så dom roade sig med det medans jag o hundarna for omkring som några dårar för oss själva!!!


Guuud, jag har ju fått rottweiler-nojja!! Som vanligt.. Men nu är de extra mycket! Jag får försöka tygla mina vildahästar i huvudet innan här händer dumheter :) Övertalar mig själv hela tiden att inte ens tänka i dom banorna.. Så jag jobbar på de!!

Hus-nojja lite mer än vanligt också!! Men det är ju samma där :P haha! Man har det ju jobbigt.. tror jag har för mycket fritid till o känna efter på allt jag vill ha hela tiden! Jag får ta o ge mig snart.. Lugna kroppen lite liksom..


Nu ska jag fika en macka o mysa lite i soffan med min prins!!

Godnatt!!

Presentation


Malin Strömqvist, 24 år och mamma till två underbara döttrar, Saga och Wilma :)

Omröstning

Vilken hårfärg ska jag ha?
 Brunt
 Blondt
 Mörkbrunt
 Slingor
 Svart
 Rött
 Annan färg

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards